Spar tid og omkostninger med MatchMind som partner

Virksomheder må agere under stadigt mere dynamiske og konkurrenceprægede vilkår. Det kræver de rigtige medarbejdere i alle funktioner, og det kræver omhu i disponeringen af tid og omkostninger.

For en virksomhed vil det ofte være forbundet med stor ressourceindsats at søge efter nye medarbejdere. Med MatchMind som samarbejdspartner kan virksomheden hurtigere og mere præcist få dækket sit behov for kvalificerede specialister og generalister, faglærte og ufaglærte.
MatchMind har siden sin start i 2003 bistået virksomheder over hele landet med at finde de bedst egnede medarbejderprofiler inden for en bred vifte af brancher og fagområder. Vores konsulenter tilbyder stor viden og ekspertise på hver deres felt, ikke mindst i kraft af deres faglige baggrund og tidligere praktiske erfaring fra erhvervslivet. Alt sammen til stor fordel for vores kunder.

MatchMind er medlem af DI og certificeret af Vikarbranchen, hvis formandsskab vi for tiden bestrider.

Læs mere om vores koncept for rekruttering af faste medarbejdere samt vikarassistance og Try & Hire i menuen til højre, hvor også vores kunder kan logge sig ind.

 

 

 

Menu

MatchMind A/SGasværksvej 30B9000 Aalborg70 70 23 33cvr. nr. 26 99 32 10

Indstillinger for cookie samtykke