Hvem er vi 

MatchMind tilbyder private og offentlige virksomheder vikarassistance, rekrutteringsløsninger og rådgivning i HR-spørgsmål. Vi opererer inden for et bredt felt af fag og brancher i hele landet.

 

MatchMind ejes af Karin Brorsen og Anders Heslop Christensen, der begge har beskæftiget sig med bemanding og personaleudvælgelse i en lang årrække.

 

Job 792353_Vikarbranchen_Karin Brorsen_MG_8378 copy 

"Vi skal give os 100% hver eneste dag, ellers har vi ikke gjort det godt nok. Det kræver topmotiverede medarbejdere. Succesopfyldelse er afgørende, men herudover lægger jeg vægt på vores evne til at forny og udvikle os. Vi skal hele tiden bevæge os og sætte nye mål..."

 

Vision og strategi

MatchMind’s vision er at være den innovative og foretrukne samarbejdspartner, der sikrer optimalt match mellem virksomhed og mennesker. Visionen realiseres ved, at vi agerer som en velfunderet og attraktiv samarbejdspartner, hvis ydelser baserer sig på en professionelt indstillet, kunderettet organisation, der trives med opgaverne og hele tiden udvikles.

Vores strategiske platform er et konstant kundefokus og en proaktiv tilgang til opgaverne. Det forpligter og stiller store krav, men sikrer, at vores høje kvalitets- og serviceniveau fastholdes som et af de bedste i branchen.

 

MatchMind A/SGasværksvej 30B9000 Aalborg70 70 23 33cvr. nr. 26 99 32 10

Indstillinger for cookie samtykke