Fast stilling eller vikariat? Få jobbet gennem MatchMind 

Som jobsøger kan du komme til at bruge mange timer på at skrive ansøgninger og opsøge virksomheder. Hos os kan du blive matchet med mange jobmuligheder på en gang. Det sparer tid og gør samtidig din søgning præcis og rettet mod de jobs, der passer bedst til din profil, dine ambitioner og dine behov.

MatchMind har mange års erfaring med at skaffe jobs til både dem, der ønsker en fast stilling eller en projektansættelse, og til dem, der går efter et vikariat eller anden form for kortere beskæftigelse.

Vi dækker hele landet og har kontakt til en lang række virksomheder, der har behov for medarbejdere inden for produktion, service, logistik, teknik, kontor og administration m.m. MatchMind’s medarbejdere er kompetente og har en praktisk og solid faglig tilgang til opgaverne. Det betyder bedre muligheder for dig.

Hos MatchMind vil du altid få en venlig og professionel behandling, og så har vi har orden i tingene. Vi er medlem af DI og certificeret som ”Godkendt af Vikarbranchen”. Det giver dig tryghed og en garanti for, at du kan have tillid til os.

I menuen til højre kan du lægge din profil i vores vikardatabase eller kandidatdatabase. Det er nemt og hurtigt. Og så er du i gang.

Men du må også meget gerne kontakte os på telefonen eller via vores mailformular. Eller hvad med at komme forbi et af vores kontorer? Der er altid kaffe på kanden. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Glem ikke at følge os på facebook og LinkedIn og få de sidste nyheder og hints. Brug shortcuttet øverst på siden.

På gensyn!

 

Menu

MatchMind A/SGasværksvej 30B9000 Aalborg70 70 23 33cvr. nr. 26 99 32 10

Indstillinger for cookie samtykke